Copenhagen Scooter Club

Klubben blev stiftet i begyndelsen af 1998, fordi vi mente, der ikke fandtes et forum for klassiske scootere. Klubben er et netværk af scooter-entusiaster, der primært er baseret i København. Fælles for alle klubbens medlemmer er, at vi ejer en (eller flere) europæiske scootere fabrikeret mellem 1945 og 1975. Hovedvægten af modellerne er mærker som Vespa, Lambretta og Heinkel.

Fokus er lagt på alt, hvad der har med scootere at gøre; fra kørsel og reparation til ren og skær dyrkelse af disse geniale transportmidler. Vi arrangerer en række faste træf, men mødes også for at køre spontane ture.
Derudover arrangerer vi ture til træf i bl.a. Sverige, Tyskland, England og Italien. Nogle deler garager og værktøj, nogle bruger deres scooter på vej til arbejde, nogle kører kun om søndagen, nogle koncentrerer sig om at holde alt i original stand mens andre forkromer samtlige dele.

Copenhagen-SC driver endvidere 'Classic Scooterforum' som er samlingssted for alle scooterinteresserede og folk med 2-takts olie i årene.

Du kan besøge 'Classic Scooterforum' her.

Vi udgiver 2-3 gange årligt et medlemsblad - Heatwave - som indeholder seneste nyheder, reportager, tips, smalltalk, rygter m.v.

Medlemskontingentet er på 250 kr. pr. år.Ønsker du at blive medlem, eller savner du flere oplysninger, kan du kontakte bestyrelsen på nedenstående adresse.

Spørgsmål kan rettes til:
info@copenhagen-sc.dk
Ønsker du at blive medlem skriv til:
medlem@copenhagen-sc.dk


Se medlemmernes scootere


EuroVespa 2003
Se Yves billeder her.


Nye t-shirts